oris web materials-10
72 48 56 71
oris web materials-11
Bestill Time
oris web materials-12
post@oris-orkanger.no
Facebook

Implantatbehandling - Oralkirurgi

Tannimplantater i Orkanger

Implantatbehandling - Oralkirurgi

Oris Dental Orkanger utvider sitt tilbud innen oralkirurgi og implantatbehandling.
 
De fleste mennesker vil i løpet av livet ha behov for kirurgisk behandling i munnhulen. Det vanligste er nok fjerning av visdomstenner eller andre tenner som ikke kan tas bort med ordinær trekking. Etter tanntap ønsker mange å erstatte den tapte tannen, og da er implantater en vanlig og meget god løsning. Dette er kirurgiske behandlinger som av og til kan utføres av den lokale tannlegen, men noen ganger må slik behandling utføres av spesialist. 
 
Mange pasienter har krav på trygderefusjon ved implantatbehandling. Trygden stiller utvidede kompetansekrav til de tannleger som utfører slik behandling. Oris Dental Orkanger har den nødvendige kompetanse slik at du som har rett på trygderefusjon kan få utført slik behandling ved klinikken. 
 
Tannlege Tamas Hasuluo er spesialist i Oralkirurgi. Han utfører alt av oralkirurgiske behandlinger og kan utføre implantatbehandling med trygderefusjon.
 
Tannlege Arnt Einar Andersen har offentlig godkjent tilleggskompetanse i implantatprotetikk, og kan utføre implantatbehandling med trygderefusjon.
 
Ta kontakt for en uforpliktende og gratis konsultasjon hos Arnt Einar Andersen eller Tamas Hasuluo, så finner vi en løsning for deg.

Metoden innebærer at man erstatter manglende tannrot med titanskrue som etter hvert gror fast og blir en del av beinvevet i kjeven. Deretter bygger man en ny tann på den ”nye” roten. Slik løser man problemet med manglende røtter, i stedet for å bruke andre tenner som forankringspunkt for ny tann. Implantatbehandling er et viktig satsningsområde for vår klinikk.