oris web materials-10
72 48 56 71
oris web materials-11
Bestill Time
oris web materials-12
post@oris-orkanger.no
Facebook

ORIS Dental Orkanger

Din tannklinikk i Orkanger
Klinikken vår ble etablert på høsten i 2014 under navnet Dine Tenner Orkanger. Vi startet med én tannlege og en visjon om å bygge opp en toppmoderne tannklinikk for regionen Orkdalen og omegn. Kun 3 år senere har vi vokst til å bli regionens største tannklinikk med totalt 11 medarbeidere som brenner for faget sitt og det å skape gode pasientopplevelser. 

Tannleger på Orkanger: 
Tannhelseteamet vårt består av fire tannleger og fem tannhelsesekretærer (pluss ledelse), som sammen vil sørge for at du får en god pasientopplevelse hos oss.

Tjenester: 
Vår kompetanse omfatter blant annet generell tannbehandling (undersøkelser, forebyggende behandling, tannfylling, behandling av tannkjøttsykdommer og estetisk tannbehandling etc.) og implantatbehandling. Vi søker kontinuerlig etter å utvikle vår faglige kompetanse, og bruker nye behandlingsmetoder og nytt utstyr der det er dokumentert å kunne bedre kvaliteten på behandlingen vi tilbyr. All aktivitet er kvalitetssikret og godkjent av Statens Helsetilsyn. Se Tjenester for nærmere beskrivelse av vår kompetanse. 

Mål og fokus: 
ORIS Dental skal være en oppdatert og moderne klinikk når det kommer til kompetanse, utstyr og lokaler. Vi legger stor vekt på trygghet og kontroll, slik at du som pasient til enhver tid føler deg trygg på at vi kan gi deg en god og sikker tannbehandling. Vi retter fokus mot kundens komfort, sikkerhet og hygiene – og vår målsetting er ikke nødvendigvis å bli størst, men å være best på fag!

Lokasjon: 
Vi er lokalisert på kjøpesenteret AMFI Orkanger slik at du får tannlegetime når du vil og kan ta handelen samtidig! 

Åpningstider:
Vi har åpent mandag-fredag. 1-2 dager i uken har vi åpent 08.00-19.00 og øvrige dager har vi åpent fra 08.00-16.00.

Se flyer her